Hvad søger du?

Magic Loop

Magic Loop

Magic Loop

Hvorfor skal jeg strikke med Magic Loop?

Magic Loop er en stikketeknik, hvorpå du kan strikke rundt med få antal masker på en lang rundpind. Fx når du skal strikke ærmer på en sweater med 80 cm rundpind.
Fordelen med at bruge denne strikketeknik er, at du ikke skal skifte rundpind til en kortere undervejs i dit strik. Så du behøver egentlig ikke flere længder rundpinde for at strikke en sweater. Den anbefalede længde rundpind for at strikke Magic Loop er 80 cm. Kortere og længere rundpinde kan selvfølgelig også bruges, alt afhængig hvor mange masker du strikker med.
Med lidt øvelse kommer du til at mestre stikketeknikken og du vil ikke kunne undvære den. Du vil helt sikkert få glæde af at bruge Magic loop når du skal strikke ærmer til sweateren, huer, tøj til børn og endda sokker.
Følg nedenstående trin for trin guide og lær denne magiske stikketeknik!

1. På en rundpind slå det antal masker op, som der står i opskriften.

magic loop

2. Saml alle maskerne på wiren.

3. Fordel maskerne lige midt over og træk wiren ud mellem de to halvdele. Der dannes en løkke af wiren – Magic Loop.

magic loop

4. Træk wiren ud så langt, at maskerne sidder på pindene.

magic loop

5. Sørg for at arbejdet ikke drejer. Drej pindene, så pind med den første maske du slog op, vender tættest mod dig. Træk den bageste pind, så alle masker på den bageste pind er på wiren.

6. Læg garnet over venstre pegefinger og du er klar til at strikke.
Strik maskerne på pinden.

7. Du har nu strikket pinden ud.

8. Drej arbejdet, så pinden med de endnu ikke strikkede masker er tættest på dig. Træk i den bageste pind med de strikkede masker, så maskerne hviler på wiren.

9. Strik maskerne på pinden tættest på dig.


10. Du har nu strikket en hel omgang.

Strik ny omgang, ved at følge trin 8 og 9: drej arbejdet, så pinden med de endnu ikke strikkede masker er tættest på dig. Træk i den bageste pind med de strikkede masker, så maskerne hviler på wiren. Og strik pinden ud.

…. du mestrer nu Magic Loop!

Du har nu lært Magic-Loop stikketeknik og du vil ikke kunne undvære den. Brug den når du skal strikke ærmer til sweateren, huer, tøj til småbørn og endda sokker! Ingen grund til at investere i flere længder rundpinde – brug Magic Loop strikketeknik!

One Comment

  1. […] Magic loop når du skal strikke ærmer til sweateren, huer, tøj til børn og endda sokker. Klik her for at komme over til min trin for trin guide til Magic Loop og lær at mestre denne magiske […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *